Så här dan före dan har jag uppdaterat med 2014 års utställningar så gå in under fliken och boka in dessa datum i kalendern. Det är ju alltid trevligt att vara och titta även om man inte just nu har en hund som ska ställas ut. Tiden går snabbt och plötsligt är det bara dryga två månader kvar av jaktsäsongen trots att det känns som den nyss börjat. Den här hösten har varit extra rolig för mig då jag har en unghund som jag får se utvecklas och göra framsteg samtidigt som min äldre Jaga har visat sig göra framsteg även hon, fem år gammal. Livet med våra stövare är så fantastiskt och dessa fyrbenta vänner ger oss så mycket livsglädje! De överraskar oss, de älskar oss, de ger oss spänning, de ger oss tandagnisslan (ibland) och de finns där för oss ständigt.

Innan utställningssäsongen börjar har vi en del andra aktiviteter på agendan i klubben. Tjejjakten den 18/1 är ett trevligt event för oss tjejjer. Hör av er till Janne Berg så får ni mer information. Vi har vårt Värnamoprov, Eksjöprovet och Smålandsräven. Vi har också Räv-SM 1-2/3 som avhålls i Östergötland detta år. Dit har vi några hundar anmälda vilket är spännande. Eksjöprovet kommer i år ha sin förläggning på trevliga Vaxblekargården i Eksjös gamla stad. Tror det blir mycket trevligt.

Vi la för en tid sedan ut en begäran om intresseanmälningar för de som är intresserade av att delta i lydnadskurser i klubbens regi. Är du intresserad så maila Stefan Johansson så vi får en uppfattning om hur stort intresset är hos klubbens medlemmar.

Slutligen vill jag önska all er där ute en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Karin Åström

Extra information