Ännu en gång.....Sverige vi har ett resultat! Efter två dagars intensiva letande efter rävar i skogarna runt Vrigstad, kan vi nu konstatera att segertäcket blir kvar i Småland. Vi säger

Stort GRATTIS till Kilbackens Raju-Jocke och ägaren Anton Engberg till segern i Räv-SM 2022. Fantastiskt gjort av en hund som strax är 12 år.

Stort GRATTIS till Rävuddens Fanny och ägare Ove Assarsson som slutade på andra plats.

Stort GRATTIS till Gästrikerävens Guzz och ägare Magnus Simonsson som slutade på tredje plats.

Vi säger givetvis ett stort GRATTIS till Er alla som deltagit på Räv-SM 2022, ni har alla väldigt duktiga rävhundar som presterat bra resultat i helgen.

SM

(Foto: Elfrida Rehn)

Så var denna helgen över. En helg som vi har väntat på och som har hållit oss sysselsatta under en längre tid. Med facit i hand såhär nån timme efter att alla åkt hem, tror vi nog ändå att det mesta har förlöpt väl. Markerna tror vi ha varit bra och tillgången på räv likaså. Våra vägvisare har som vanligt hållit världsklass. Domarna har varit toppen och på kollegiet har det varit högt i taket. Bosse har som vanligt varit i högform, både när det gäller rapporteringssystem och solosång! T.om. vädret har varit på topp i helgen, om än lite onödigt skarpt på vissa provrutor. Vi hoppas att Ni som varit hos oss i helgen eller följt oss på www.jaktjournalen.se har haft mycket nöje. Till Er vill vi i kommittén framföra ett stort TACK! Nu somnar vi ovaggade i kväll för att orka med säsongens sista släpp i morgon!

// Smålands Stövarklubbs SM-kommittén gm Anna G

Extra information