Här är slutresultatet från Eksjöprovet med placering och Cacit.

Klicka här

/Eksjökommitten     /BoT

ÄNDRING 2021-02-23!!

Årsmötet planeras fortfarande att genomföras som ett fysiskt möte antingen inomhus eller utomhus. Just nu verkar det inte genomförbart som vi först hoppats. Det vill säga den 10.april.

Vi planerar nu om till ett fysiskt möte inomhus eller utomhus i slutet av maj eller juni 2021.
Om pandemins restriktioner fortfarande hindrar detta så är planerna att i det längsta ändå försöka få till stånd ett fysiskt möte men vid senare tidpunkt.
Alternativet är då någon lämplig lördag eller söndag i augusti.
Om även detta visar sig vara omöjligt kommer vi att tvingas till ett digitalt årsmöte.


För att kunna förbereda och genomföra digitalt årsmöte är det helt nödvändigt att så många som möjligt av klubbens medlemmar snarast skriver in sin aktuella kontaktinformation via länken på vår hemsida. Klicka här.


Information om vilket alternativ som ska genomföras och spikat datum med starttid och plats kommer att annonseras via hemsidan www.smstk.se.

Väl mött!
För styrelsen i Smålands Stövarklubb
Cenneth Quick
Ordf

I måndags den 15/2 sändes första delen av 2 där Kalla Fakta granskar Svenska Kennelklubben men även Svenska Stövarklubben. Smålands stövarklubb kommer också att nämnas angående ett medlemsärende i nästa avsnitt som går på TV4 den 22/2.

För Smålands stövarklubbs räkning så är medlemsärendet utargerat. Se senaste styrelseprotokoll 

Missade du det förra avsnittet så finns det att se på TV4 play.

Klicka här! Svenska Kennelklubben beskrivning av Kalla Faktas granskning

Vi lyfter på hatten och säger Stort GRATTIS till Ebbarps Zäta och Sten-Åke Ek för segern i Smålandsräven 2021. Vi gratulerar även till Klubbmästare Räv vilket är fjärde gången för Zäta!

 

Segrare Zäta

 

På andra plats kom Kilbackens Raju-Jocke med ägare Anton Engberg och på tredje plats kom Rävuddens Fanny med ägare Ove Assarsson, stort GRATTIS även till Er!

 

Under första dagen på Smålandsräven anordnas även rasmästerskapet för Schillerstövarföreningen. Mästare i år blev Jakt Champ´s Daisy med ägare Annette Riphedeh och Anders Karlsson. Stort GRATTIS till Er!

Daisy

 

Nu säger vi som jobbat med Smålandsräven 2021 TACK till alla inblandade, till sponsorer ochtill alla Er som visat intresse för tävlingen. Och vem vet, vi kanske hörs igen om ett år eller så. // Kommittén för Smålandsräven genom Anna G

Här kommer slutresultatet från Smålandsräven 2021

Klicka här

// Anna G

I måndags den 15/2 sändes första delen av 2 där Kalla Fakta granskar Svenska Kennelklubben men även Svenska Stövarklubben. Smålands stövarklubb kommer också att nämnas angående ett medlemsärende i nästa avsnitt som går på TV4 den 22/4.

För Smålands stövarklubbs räkning så är medlemsärendet utargerat. Se senaste styrelseprotokoll 

Missade du det förra avsnittet så finns det att se på TV4 play.

Klicka här! Svenska Kennelklubben beskrivning av Kalla Faktas granskning

Extra information